re

 2011.01.31. 16:50

Hosszú idő után újra itt - hadd szóljon, időm lesz.

Hogy valami aktuálissal, frissel indítsak: nyilatkoztam, DONT TÁCCS MÁJ MÁNI! Eleve nem lett volna hosszadalmas az üyintézés, de hasbedobással rövidítettem is kicsit a dolgon, és soron kívül intézhettük az ügyeket. És büszke lehetek rá, hogy ha nem is egy vagyont, de egy 7 számjegyű összeget a melting pot helyett a saját nevecskémmel fémjelzett "számlán" tudhatok - basszus, léynegében egy kisnyugdíjas évi járandósságát nem adtam át NEKIK.

Ami a 2011-et illeti: eddig ritka fos, csomó feszültség, nyüglődés, nem vált nehézségek, de ilyen kezdés után, ugye... A május eleve valami igazán újat hoz majd. Csak addig a munkahelyet is el kéne viselni valahogy, illetve csak áprilisig, vagy csak március végéig, attól függően, mennyi szabit engednek meg kivenni a szülési előtt még. Kell már a változás, az igazán új, a varázslat az életembe, mert ebbe a kibaszott mókuskerékbe előbb vagy utóbb bele fog akadni a lábam...

A bejegyzés trackback címe:

https://impressziok.blog.hu/api/trackback/id/tr482628256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása