3

 2010.03.29. 17:19

Ja idióta pózolás nélkül mostanában nem múlhat el este... Szombaton készülődünk barátokhoz vacsizni, zuhanyzik, majd csípőre tett kézzel pózol, csücsörít - teszi mindezt egy szál zokniban. Valami idióta fehér sportzoknit sikerült felvennie, a tipikus, szárán két csíkos megoldásra kell gondolni, valószínű ez adta az ötletet neki, ugyanis egyszer csak megszólalt: "Nézd, NDK pornósztár vagyok..."

Igen, képes vagyok ezen röhögni, és persze közben fogom a fejem, de természetesen csak a tisztesség kedvéért.

Aztán szombaton a vacsora utáni borozás érdekes beszélgetéseket hozott, hallgattam S-t, ahogy meséli, mi is a gond az ő kapcsolatukban, és tudja, hogy 60%-ban ő az oka, de akkor is, és tudja, hogy az is gond, hogy neki ez az első, és... Hát, megtámadtak a régi emlékek, gondolatok, és szívem szerint azt mondtam volna, hogy ennek így kell lennie, menj tovább, de persze végül ez nem jött ki a számon. Dobálóztam nevetséges közhelyekkel. Szép pár, szeretném, hogy menjen nekik, de sajnos úgy tűnik, mindegyik hülye a maga módján, és ezek a hülyeségek nem erősítik egymást. Azért örülnék, ha meg tudnák oldani

 

A bejegyzés trackback címe:

https://impressziok.blog.hu/api/trackback/id/tr501878306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása